Wat kan ik hier vinden?

Verhuishulp

Welke verhuishulp voor jou geschikt is, hangt af van je wensen. Ben je benieuwd welke verhuishulp het beste bij jouw specifieke verhuisopdracht past? In dit artikel vind je meer informatie over de verhuishulp en een handig kostenoverzicht. Zo maak je een weloverwogen keuze en zorg je voor een soepele verhuizing.

Verschillende soorten verhuishulp

Verhuisbedrijven bieden vaak een uitgebreid dienstenpakket aan. Naast de standaard verhuiswagens en het inhuren van extra verhuizers beschikken over veel meer materialen en diensten. Om je een beeld te geven wat deze werkzaamheden en diensten precies inhouden, is hieronder een overzicht van de extra diensten met de bijbehorende verhuiskosten weergegeven.

Tarieven

Maandelijks
  • Inboedelopslag 30 m3, € 95 per maand
  • Goederen in- en uitpakken € 25 per uur
  • Lift assistentie € 70 per uur
  • Woningontruiming € 500 - € 2.000, hangt van de hoeveelheid werk af
  • Klusjesman € 40 per uur
  • Piano transport € 200 - € 300
Handig

Bespaar op de verhuishulp uit de buurt

Wil je niet te veel betalen voor je verhuishulp? Het vergelijken van offertes helpt je te besparen op je complete verhuizing. Door de vele aanbieders van verhuisdiensten lopen de prijzen flink uiteen. Vraag daarom tot wel 6 offertes aan van betrouwbare verhuisbedrijven bij jou in de regio. Je zit nergens aan vast, de aanvraag is namelijk geheel gratis en vrijblijvend.

verhuizen

Betrouwbare verhuishulp met Verhuiskeurmerk

Verhuiskeurmerk verhuizers zijn verhuisbedrijven die aangesloten zijn bij de (branche)organisatie voor Erkende Verhuizers. Deze organisatie bewaakt de betrouwbaarheid en kwaliteit van de aangesloten bedrijven. Huur je verhuishulp in bij een Verhuiskeurmerk verhuizer, dan kan je rekenen op de volgende zekerheden:

1. Goede algemene voorwaarden

De verhuisbedrijven houden zich aan de algemene voorwaarden die zijn opgesteld en afgesproken in samenspraak met de Consumentenbond. Zo weet je waar je aan toe bent. In de algemene voorwaarden staan onder andere de regels voor verhuizingen, opslag en verhuishulp. Zo staat er duidelijk omschreven waar je recht op hebt bij eventuele schade.

2. Garantiecertificaat

Het garantiecertificaat zorgt voor een uitgebreide verzekering. Deze verzekering geldt alleen als je binnen Nederland verhuist. De verkering is op basis van nieuwwaarde. Mocht er toch flinke schade ontstaan aan je inboedel, dan wordt deze op basis van de nieuwwaarde vergoed. Daarnaast gaat je verhuizing altijd door, ook wanneer je Verhuiskeurmerk verhuizer plotseling failliet gaat.

3. Kwaliteit

De kwaliteit is gewaarborgd doordat de Erkende Verhuizers goed opgeleid personeel in dienst hebben. Verhuizers volgen een speciale opleiding waardoor ze snel en efficiënt en vakkundig jouw inboedel verhuizen. Naast opgeleid personeel beschikken deze specialisten ook over professioneel materiaal. Dit materiaal is gekeurd en voldoet aan de kwaliteitseisen. Erkende verhuizers zijn te herkennen aan het onderstaande logo.

Schakel familie en vrienden in als verhuishulp

Is het voor jou niet mogelijk om de verhuishulp van een professioneel verhuisbedrijf in te schakelen? Dan is het inschakelen van familie en vrienden een goed alternatief, maar zij zijn geen professionele verhuizers. Een strakke planning en taakverdeling is dus belangrijk. Bepaal voor de verhuisdag al wie welke taak op zich gaat nemen en hou daarbij rekening met degene die komen helpen. Is iemand ontzettend sterk? Zet hem of haar dan in om zwaardere meubels te verplaatsen. Geef je familie en vrienden dus een taak die bij de persoon past. Zo zorg je ervoor dat de verhuizing een stuk sneller verloopt. Je hoeft alleen nog een verhuiswagen te huren om je inboedel zo goed mogelijk naar je nieuwe woning te vervoeren.

Vergelijk en vind de beste verhuishulp voor je opdracht

Ben je op zoek naar de juiste verhuishulp voor je verhuisopdracht? Vraag nu tot 5 offertes aan bij verschillende verhuisbedrijven bij je uit de regio. Vergelijk de offertes en vind in een oogopslag de best passende verhuishulp. De aanvraag is geheel gratis en vrijblijvend, je zit dus nergens aan vast.