Verhuisoffertes aanvragen en vergelijken

Een verhuisofferte geeft je inzicht in de verhuiskosten voor je verhuizing. Vraag eerst een verhuisofferte aan, voordat je een verhuisbedrijf kiest. Dan weet je namelijk zeker dat je de juiste informatie hebt vergaard voordat je een keuze maakt. Lees verder en ontdek de voordelen van een verhuisofferte.

verhuisofferte

Wat kan ik hier vinden?

Waarom is het voordelig om een verhuisofferte aan te vragen?

Wanneer je onze website bezoekt, ben je op zoek naar een betrouwbaar verhuisbedrijf voor jouw verhuizing. Je wilt hier uiteraard niet te veel voor betalen. Het aanvragen van verhuisoffertes is dan een slimme keuze.

Vraag verschillende offertes aan en begin met vergelijken. Dit kan altijd gemakkelijk, gratis en geheel vrijblijvend. Zo bespaar je makkelijk op de kosten van de verhuizing en maak je goed geïnformeerd een keuze.

5 voordelen

 • 1. Geschatte totaalprijs
 • 2. Werkzaamheden
 • 3. Uitvoerdatum
 • 4. Geldigheid van de verhuisofferte
 • 5. Algemene voorwaarden van het verhuisbedrijf
Handig

1. Geschatte totaalprijs

De totale verhuiskosten op je verhuisofferte kan eventueel geschatte kosten bevatten. Vraag daarom aan het verhuisbedrijf of het gaat om een definitief totaalbedrag of om geschatte kosten.

2. Werkzaamheden

Op je verhuisofferte staat een beschrijving van de werkzaamheden die het verhuisbedrijf voor je uitvoert. Voordat u de offerte binnen krijgt. Neemt de verhuizer vaak telefonisch, of via e mail contact met je op.

Je kan je eisen en wensen doorgeven, zodat er geen onduidelijkheid over de gevraagde werkzaamheden ontstaan. Nadat je wensen duidelijk zijn doorgegeven, ontvang je een offerte met een overzicht van de werkzaamheden.

3. Uitvoerdatum

De dag van je verhuizing is op een verhuisofferte de uitvoerdatum. Controleer altijd of de juiste dag op je verhuisofferte genoteerd staat.

4. Geldigheid van de verhuisofferte

Een verhuisofferte bevat altijd een geldigheidsdatum. Ook moet er altijd een handtekening van een bevoegde van het verhuisbedrijf op de offerte staan.

5. Algemene voorwaarden van het verhuisbedrijf

Op offertes zijn algemene voorwaarden vermeld. Extra toelichting kan je altijd krijgen van het verhuisbedrijf.

meld je aan als bedrijf

Veelgestelde vragen rondom verhuisoffertes

 • Welke materialen en (extra) werkzaamheden zijn in de totaalprijs meegenomen?
 • Hoe is de garantie geregeld?
 • Worden er voorrijkosten gerekend? Hoeveel verhuiswagens heb ik nodig?
 • Welke werkzaamheden voert de verhuizer nog meer uit?
 • Hoe staat het met de btw?
 • Wanneer kom je in aanmerking voor een verhuiskostenvergoeding?

Offertes van verhuisbedrijven

Vraag verschillende verhuisoffertes aan. Ontdek de verschillende verhuisprijzen en kies zelf voor de voordeligste offerte. Hierdoor bespaar je eenvoudig op de verhuiskosten en maak je de juiste keuze.