Wat kan ik hier vinden?

Verhuizers

Verhuizers vervoeren je inboedel graag van je oude naar je nieuwe stulpje. Maar wist je dat een verhuisbedrijf nog meer in zijn mars heeft dan dit? Alle informatie over de taken van verhuisbedrijven en de kosten, lees je hier.

 
  • Verhuiswagen 20 m³ + 1 verhuizer € 60 per uur
  • Verhuiswagen 50 m³ + 1 verhuizer € 70 per uur
  • Verhuizing naar flat of appartement € 750
  • Verhuizing naar twee-onder-een-kap € 900
  • Verhuizing naar vrijstaande woning, villa of penthouse € 900
  • Voorrijkosten algemeen € 55
Indicatie

Bespaar op het inhuren van verhuizers

Als je een verhuizer inhuurt, is het verstandig om voor de verhuizing te kijken hoe de kosten berekend worden. Elke verhuizing is anders en elke verhuizer berekent dus op een andere manier de prijs. Wil je specifiek weten hoeveel je kwijt bent aan je verhuizing? Vraag dan nu tot 5 offertes aan van gerenommeerde specialisten bij je uit de buurt. De aanvraag is gratis en geheel vrijblijvend. Zo voorkomt u dat je te veel betaalt voor je verhuizer en bespaar je op je verhuiskosten.

Het voordeel van het inhuren van verhuizers

Verhuizers nemen allerlei zware verhuiswerkzaamheden op zich. Dat is niet het enige: ze helpen je ook met kleine werkzaamheden, zoals het in- en uitpakken van je spullen of het ontkoppelen van je wasmachine. Je ervaart daardoor minder verhuisstress en kan je direct focussen op andere zaken, zoals het inrichten van je nieuwe woning.

verhuizers

De specifieke taken van verhuizers

Veel mensen denken bij een het inschakelen van verhuizers aan het volledig uit handen geven van een verhuizing. Dat is uiteraard mogelijk, maar je kan er ook voor kiezen om alleen verhuizers in te schakelen voor specifieke onderdelen van je verhuizing zoals:

Je inboedel vervoeren

Een verhuizer kan je bijstaan wanneer je zorgeloos je inboedel wilt transporteren. Een verhuizer die beschikt over een C, C1, CE of C1E rijbewijs kan je inboedel verhuizen met behulp van een vrachtwagen. Dit komt vooral van pas wanneer je beschikt over een grote inboedel. Bovendien heeft een verhuizer veel ervaring met het slim en veilig in- en uitladen van een verhuiswagen. Zo verhuis je snel en zonder schade.

Technische werkzaamheden

Heb je weinig tijd of geen verstand van elektra en apparatuur? Geen nood; verhuizers kunnen ook technische werkzaamheden voor je verrichten. Een klusjesman kan je voor, tijdens en na de verhuizing bijstaan met allerlei werkzaamheden. Denk aan het ophangen en aansluiten van verlichting of het aansluiten van je tv of computer. Ook kunnen verhuizers bijvoorbeeld een waterbed in elkaar zetten en je wasmachine of vaatwasser ontkoppelen of aansluiten.

Opslag van je spullen

Het kan voorkomen dat je nog niet meteen je nieuwe woning kunt betrekken, bijvoorbeeld door een verbouwing of uitgestelde oplevering. Ook door een verblijf in het buitenland kan je op zoek zijn naar tijdelijke ruimte voor je inboedel. In deze gevallen kan je ervoor kiezen om je spullen professioneel te laten opslaan door verhuizers. Zij beschikken vaak over grote opslagruimten, die geconditioneerd en beveiligd zijn. Zo is de opslag van waardevolle spullen goed geregeld.

Het verhuiskeurmerk

Om de kwaliteit van de verhuizers te toetsen, kan je letten op een aantal keurmerken. Een daarvan is Verhuiskeurmerk. Verhuizers met dit keurmerk, werken alleen met personeel dat een verhuisopleiding heeft gevolgd. Na de opleiding voor assistent verhuizer, zijn er een aantal specialisatiemogelijkheden. Zo heb je bij een particuliere verhuizing te maken met een opgeleide inboedelverhuizer en bij een bedrijfsverhuizing met projectverhuizers. Prijsvechters in de verhuismarkt werken niet altijd met gediplomeerd personeel. Je kan dan bijvoorbeeld studenten verwachten, die als verhuizer geld bijverdienen. Deze prijsvechters kosten minder, maar bieden in soms minder goede voorwaarden als het om garantie of service gaat. Let daar dus goed op voordat je een verhuizer inschakelt.

Bespaar gemakkelijk en snel op de kosten van verhuizers

Verhuizers weten precies wat ze moeten doen om je inboedel veilig en snel van A naar B te brengen. Bespaar jezelf veel gedoe en stress en schakel een van de verhuizers in bij jou uit de buurt. Het prijsverschil tussen de verhuizers bij je uit de buurt loopt op tot flink op. Hoe maak je hier optimaal gebruik van? Vraag nu gratis en vrijblijvend tot 6 offertes aan van verhuizers bij jou uit de buurt. Leg deze offertes naast elkaar en vind de meest geschikte verhuizer voor je project. De aanvraag is geheel vrijblijvend en gratis.