Wat kan ik hier vinden?

Verhuiskeurmerk

Ben je van plan om te verhuizen en wil je weten waarin verhuizers met verhuiskeurmerk verschillen van andere verhuizers? Dan ben je aan het goede adres. Indien je kiest voor een verhuisbedrijf met verhuiskeurmerk sta je er niet alleen voor. Lees in dit artikel handige informatie over Verhuisbedrijven met een Verhuiskeurmerk.

Wat zijn de kosten van het inhuren van een verhuisbedrijf met verhuiskeurmerk?

De kosten voor het vervoeren van je inboedel met behulp van een verhuisbedrijf met verhuiskeurmerk is doorgaans als volgt opgebouwd:

 • De kosten van de verhuiswagen
 • De kosten van de verhuizers
 • De voorrijkosten

Verhuiskeurmerk Verhuizers bieden meer kwaliteit als het gaat om verhuizen en het kan zijn dat je hier iets meer voor betaalt. Je kan gebruikmaken van aanvullende services bij de meeste Verhuiskeurmerk Verhuizers, maar hier zijn uiteraard wel extra kosten aan verbonden. Bekijk in de onderstaande tabel een prijsindicatie voor het inhuren van een verhuiskeurmerk Verhuizer.

Maandelijks
 • verhuiswagen €70 per uur
 • verhuiswagen 20 m³ + 1 verhuizer/bestuurder €80 per uur
 • verhuiswagen 50 m³ + 1 verhuizer/bestuurder 90 per uur
 • Verhuizing naar flat of twee- tot drie kamerappartement €900
 • Verhuizing naar twee-onder-een-kap € 1100
 • Verhuizing naar vrijstaande woning, villa of penthouse € 1100
 • Voorrijkosten algemeen € 65
Populair

Verhuiskeurmerk Verhuizers inhuren: het voordeel

Een verhuisbedrijf dat zich een verhuisbedrijf met een Verhuiskeurmerk mag noemen, houdt zich aan eisen op het gebied van kwaliteit, milieu en veiligheid. De organisatie van Verhuiskeurmerk controleert regelmatig of verhuisbedrijven nog aan deze eisen voldoen. Zo weet je dus zeker dat een Verhuizer aangesloten bij Verhuiskeurmerk een goed verhuisbedrijf is.

Geniet van een zorgeloze verhuizing

Elk verhuisbedrijf heeft eigen prijzen en specialismen, hierdoor is het lastig om te bepalen welk verhuisbedrijf het best bij jouw verhuizing past. Wil je de meest geschikte verhuizer vinden en daarnaast weten wat jouw verhuizing kost? Vraag nu gratis en vrijblijvend tot 5 offertes aan van verhuizers bij jou in de buurt. De aanvraag is gratis en geheel vrijblijvend. 

Wat maakt Verhuiskeurmerk Verhuisbedrijven specifiek zo bijzonder?

Door het inschakelen van een erkende verhuizer maak je gebruik van een aantal voordelen:

 • Totaal verzorgde verhuizing
 • Garanties en verzekeringen
 • Vriendelijke en deskundige verhuizers
 • Zorgeloze en efficiënte verhuizing
 • Goede algemene voorwaarden goedgekeurd door de Consumentenbond

Goede algemene voorwaarden

Het is goed om te weten wat je van je Verhuiskeurmerk Verhuisbedrijf kan verwachten. De algemene voorwaarden worden overhandigd bij een definitieve verhuisopdracht, maar je kan ook online de voorwaarden nalezen. Zo behandelt een onafhankelijke geschillencommissie mogelijke conflicten tussen de verhuizer en het verhuisbedrijf en geeft deze een bindend advies aan beide partijen. Deze voorwaarden zijn opgesteld in samenwerking met de Consumentenbond.

Garantie en verzekering

Je verhuizing wordt uitgevoerd onder dekking van het Garantiecertificaat. Dat betekent dat er voor vervangende verhuizers wordt gezorgd wanneer je eigen verhuisbedrijf de verhuizing niet kan uitvoeren. Bij een faillissement is je aanbetaling tot 25% gegarandeerd door de Organisatie Verhuiskeurmerk. indien de verhuizing wordt overgenomen. Ook verzekert een verhuisbedrijf met Verhuiskeurmerk je inboedel tijdens de verhuizing tot een bedrag van € 100.000.

Opgeleid en gediplomeerd personeel

Verhuiskeurmerk Verhuizers werken alleen met goed opgeleid en gediplomeerd personeel. Er bestaan meerdere opleidingen in Nederland waar een verhuizer het vak van inboedelverhuizer (voor een particuliere verhuizing) of van projectverhuizer (voor zakelijke verhuizingen) kan leren. Met professionele medewerkers kunnen de aangesloten bedrijven aan de kwaliteitseisen van het keurmerk voldoen. Je mag dus een hoge kwaliteit dienstverlening verwachten.

Kies verhuizers met een Verhuiskeurmerk

Een verhuisbedrijf met verhuiskeurmerk heeft dus goede algemene voorwaarden, geeft garantie en biedt opgeleid personeel. Wil je de voordeligste vinden van alle verhuizers maar wil je hier niet uren naar zoeken? Vraag dan direct gratis en vrijblijvend tot 5 offertes aan van verhuizers bij jou uit de buurt. Binnen 2 werkdagen ontvangt u de offertes en start je met het vergelijken. Zo kies je voor de beste verhuisbedrijven met een  Verhuiskeurmerk en geniet je van een zorgeloze verhuizing. Bovendien zit je nergens aan vast, want deze aanvraag is gratis en vrijblijvend.