Verhuizen!?
Hoeveel kost een verhuizing?

Bij een verhuizing komt een hoop kijken, van verhuizers inschakelen tot het doorgeven van je adreswijziging. Verhuizersvergelijken helpt je om slimme keuzes te maken als je verhuist. Lees informatie over het verhuizen zelf, de planning en andere belangrijke aandachtspunten. Hierdoor maak je eenvoudig de beste keuzes voor je verhuizing.

Je hebt je huidige woning verkocht en besloten te verhuizen naar een nieuwe woning. Als je besluit te verhuizen, is de eerste vraag die in je opkomt  waarschijnlijk: Wat kost verhuizen? Verhuiskosten zijn grofweg onder te verdelen in 3 onderdelen.

  • Kosten voor de verhuiswagen
  • Kosten voor de verhuizers
  • Voorrijkosten

Hieronder vindt u een overzicht van de gemiddelde verhuiskosten per onderdeel per uur.

bespaar op
de kosten van het verhuizen

Voor elke verhuisopdracht is er weer een andere prijs. Wil je precies weten wat je verhuizing kost en zorgeloos verhuizen? Vraag dan nu gratis en vrijblijvend tot 6 offertes aan van verhuizers bij jou in de buurt. Het prijsverschil tussen deze verhuizers loopt flink uiteen. Je bent dus ook nog eens goedkoper uit. Het aanvragen van offertes is geheel gratis en vrijblijvend. Je krijgt duidelijk inzicht in de prijzen, zonder dat je ergens aan vast zit. Bovendien zijn je gegevens beschermd en worden deze alleen gebruikt voor het aanvragen van offertes.

321 verhuisbedrijven, 12 provincies

Hoe werkt het?

1

Verhuis met structuur

Verhuis verstandig en gestructureerd en verhuis hierdoor sneller. Door van tevoren lijstjes te maken met wat je allemaal nog moet doen, hou je overzicht en weet je zeker dat je niets bent vergeten. Denk bijvoorbeeld aan een lijstje met alle administratieve zaken die je moet regelen en een met wat je bij elkaar wil inpakken.

2

Verhuis efficient

Om stress te voorkomen, is het verstandig om zo efficiënt mogelijk in te pakken. Begin op tijd met inpakken en huur of koop stevige en gespecialiseerde verhuisdozen. Het verhuizen verloopt sneller als je de inboedel al klaar zet voor de verhuisdag, hierdoor zijn de spullen sneller ingeladen. Ten slotte is het handig om op elke doos de inhoud op te schrijven, zodat ook het uitpakken vlotter verloopt.

Uw verhuisspecialist

Geen vraag, onbeantwoord

3

Huur een professioneel verhuisbedrijf

Veel mensen denken dat het verhuizen iets is wat ze makkelijk zelf af kunnen. Toch is verhuizen niet voor iedereen weggelegd. In de praktijk blijkt dat er nogal eens wat mis gaat als mensen zelf aan de slag gaan om hun inboedel van A naar B te vervoeren. Daarom is het verstandig om een expert het werk te laten uitvoeren. Hoe vind je snel en gemakkelijk een voordelige verhuizer bij jou in de buurt? Simpel. Vraag tot maar liefst 6 offertes aan van gerenommeerde verhuizers bij jou in de buurt. Binnen 2 werkdagen nemen de vakspecialisten contact met je op. Daarnaast is de aanvraag gratis en geheel vrijblijvend. Je zit dus nergens aan vast.

4

Zorgeloos verhuizen

Een verhuisbedrijf neemt het merendeel van je verhuizing uit handen en zorgt ervoor dat het soepel en efficiënt verloopt. Er zijn een aantal manieren hoe jij zelf ook zorgeloos verhuist.

Onze gebruikers hebben Vergeleken & bespaard

Via
verhuizersvergelijken heb ik een verhuisbedrijf gevonden. Het was de zeker de moeite waard het op deze wijze te doen. Verhuizersvergelijken geeft een goed beeld van verhuizers met een keurmerk . Ik heb uiteindelijk gekozen voor Sprint Transport uit hoofddorp. Ze zijn zeer flexibel en gaan zeer zorgvuldig met je eigendommen om.

Theo van Tilburg


Ik ben erg tevreden met de manier waarop ik geholpen ben. Ik kreeg een aantal verschillende opties aangeboden en ben gegaan voor het aanbod dat het beste bij mij past. De communicatie verliep vlot en professioneel. Mijn spullen zijn allemaal veilig op het nieuwe adres aangekomen.

Emilia Kapietersen

In mijn zoektocht naar een geschikt verhuisbedrijf kwam ik bij verhuizersvergelijken terecht. Via hen gemakkelijk verschillende offertes kunnen vergelijken! Heldere communicatie en uiteindelijk is mijn verhuizing netjes uitgevoerd. Top!

Semih Yildiz

voor het beantwoorden van uw vragen

De meeste gestelde vragen hebben we hiernaast voor u op een rijtje gezet 

Via deze website kun je gegevens voor jouw verhuizing invullen. Ook de hoeveelheid meubels kun je via het online formulier zelf inventariseren. verhuizersvergelijken controleert vervolgens je aanvraag waarna de (lokale) verhuisbedrijven offertes kunnen uitbrengen op jouw verhuizing.

Je ontvangt minimaal 2 en maximaal 5 biedingen in jouw persoonlijke email. Hier kun je alle ontvangen offertes vergelijken en contact opnemen met de verhuizers over het kortsluiten van de planning en vragen stellen. Natuurlijk kun je ook bellen, mailen en chatten met je eigen persoonlijke onafhankelijke adviseur van verhuizersvergelijken die je kan helpen bij het maken van de juiste keuze! Vervolgens kun je één van de biedingen accepteren. De door jou gekozen verhuizer zal dan alles netjes regelen voor jouw stressloze verhuizing!

Je dient het uitvoerende verhuisbedrijf te betalen, dus niet verhuizersvergelijken. De meeste verhuizers willen dat op de dag van verhuizing wordt afgerekend. De betalingsperiode verschilt per verhuisbedrijf en wordt gecommuniceerd in de Algemene Voorwaarden van de verhuizer. Bij elke offerte wordt vermeld op welke manier je kunt betalen (cash, pin, Ideal, creditcard en/of factuur).

Wanneer je offertes hebt aangevraagd kun je heel gemakkelijk je gegevens wijzigen door  Daarnaast kun je ook bellen of mailen of appen met verhuizers die een offerte hebben uitgebracht. Hier kun je terecht met al je vragen met betrekking tot data en tijden, adresgegevens, het toevoegen van meubelstukken, het veranderen van de woonsituatie etc. Let wel op! Wanneer er al offertes zijn uitgebracht kan een wijziging invloed hebben op de kosten.

Ook wanneer je een offerte hebt geaccepteerd kun je chatten of bellen met de verhuizer om nog eventuele wijzigingen door te geven. Wel kan het zo zijn dat wijzigingen dan worden afgewezen door de verhuizer. Dit is natuurlijk helemaal afhankelijk van wat je wilt wijzigen. Voorkom dit door vóór het accepteren van een offerte alles goed in te vullen.

De verzekeringsvoorwaarden verschillen per verhuizer en zijn opgenomen in het profiel van het verhuisbedrijf. Maakt het verhuisbedrijf gebruik van de verzekering aangeboden door verhuiskeurmerk, dan ben je tot een bedrag van 100.000 euro verzekerd. Het profiel van een verhuisbedrijf krijg je te zien wanneer deze een offerte uitbrengt.

Indicatie

Kosten verhuisbedrijf
vanaf €75 verhuizen?
  • 75 Verhuiswagen 20 m³ + 1 verhuizer
  • 90 Verhuiswagen 50 m³ + 1 verhuizer
  • 800 Verhuizing naar flat of appartement
  • 850 Verhuizing naar twee-onder-een-kap
  • 900 Verhuizing naar vrijstaande woning, villa of penthouse
  • 150 Voorrijkosten algemeen
Handig