Verhuiscontainer

Verhuiscontainer

Een verhuiscontainer is de ideale oplossing om je inboedel gezamenlijk te verhuizen. Zo kan je efficiënt verhuizen en hoef je niet meerdere keren heen en weer te rijden. Hoe dit in zijn geheel werkt. Wat de kosten zijn en wat de waarde is van een verhuiscontainer, lees je in dit artikel.

De kosten van een verhuiscontainer

Je huurt een verhuiscontainer in via een professioneel verhuisbedrijf. Verhuisbedrijven zijn namelijk gespecialiseerd in het gehele verhuisproces.

Ze hebben een compleet assortiment aan verhuismiddelen om je zo goed mogelijk te helpen. De kosten voor een verhuiscontainer lopen erg uiteen. Dit komt doordat er een groot aanbod is aan verschillende type containers en bijbehorende diensten.verhuiscontainer

De containers zijn tussen de 5m³ en 35m³ groot. En de bijbehorende prijzen variëren van € 150 tot € 1200 per maand. Heb je de verhuiscontainer korter dan een maand nodig?

Bespreek de prijs dan samen met je verhuisbedrijf.

Bespaar op je gehele verhuizing

Wil je jouw verhuizing zo goed mogelijk regelen en daarmee tot wel honderden euro’s besparen? Vraag dan tot wel 6 offertes aan van verschillende verhuisbedrijven bij jou uit de buurt. Vergelijk de prijzen en vind in één oogopslag de goedkoopste verhuiscontainer voor jouw specifieke opdracht.

 

Hoe gebruik je een verhuiscontainer?

Je kan een verhuiscontainer voor verschillende doeleinden gebruiken. Vaak is de eerste vraag die je jezelf moet stellen: Wil ik huren of kopen? De eerste manier is het huren van een verhuiscontainer voor de verhuisdag. Laat deze container voor de deur plaatsen op je verhuisdag in de ochtend.

Zo heb je de hele dag om je gehele inboedel in de container te laden.

Na het vullen van de container, laat hem door je verhuisbedrijf transporteren. Hun kunnen namelijk verzekerd je inboedel transporten. Zo rijd uw inboedel verzekerd van het oude adres naar het adres van je nieuwe woning.

Lukt het niet om je inboedel direct op de verhuisdag in je nieuwe woning te stallen? Verhuisbedrijven bieden vaak de mogelijkheid om je container tijdelijk op te slaan, ook wel inboedelopslag genoemd. Laad je complete inboedel op de verhuisdag in de verhuiscontainer. Aan het einde van de dag haalt je verhuisbedrijf de container op.

Het bedrijf vervoert deze vervolgens naar een beveiligde opslagplaats. Deze zijn vocht- en vorstvrij, waardoor er geen schade aan je inboedel ontstaat door temperatuur verschillen. Heb je de sleutels van je nieuwe woning gekregen? In overleg transporteert je verhuisbedrijf de container naar je nieuwe adres.

De toegevoegde waarde van een verhuiscontainer

Een verhuiscontainer heeft vele voordelen en is dus interessant om te huren voor je verhuizing. Het belangrijkste voordeel is het gebruiksgemak. De gehele inboedel past namelijk in één container. Op deze manier bespaar je brandstofkosten.

Je hoeft namelijk niet meerdere malen naar je nieuwe huis te rijden. Het verhuizen van grote en zware inboedel gaat een stuk eenvoudiger met een container.

Ga geordend te werk en stapel je inboedel om overzicht te bewaren. Zo kun je zo snel en soepel mogelijk verhuizen. De verhuiscontainer wordt door je verhuisbedrijf direct voor de deur afgeleverd, meestal op de verhuisdag zelf.

Heb je de verhuiscontainer voor meerdere dagen nodig? Dan huur je de container weer simpelweg 1 dag langer. Ook dat is mogelijk. Je sluit de container veilig af, zodat je inboedel ook op straat beveiligd is.

 

De beste verhuiscontainer voor jouw opdracht

Er zijn grote verschillen in aanbod. Hierdoor is het lastig om de juiste prijs voor jouw verhuisopdracht te berekenen. Door het vergelijken van offertes vergelijk je gemakkelijk alle prijzen van verhuisbedrijven. Vraag daarom nu tot 6 offertes aan van verschillende verhuisbedrijven bij jou uit de buurt.

De aanvraag is gratis, binnen 2 minuten verzonden en geheel vrijblijvend. Daarnaast ontvang je al binnen 2 werkdagen een reactie van de vakspecialisten. Vergelijk de offertes en vind het beste verhuisbedrijf voor jouw opdracht, gratis en vrijblijvend.

Dit bericht heeft 2 reacties

Geef een reactie